USD $  EUR €  DKK  GBP £  CNY  SEK  NOK  CAD  JPY ¥  AUD $  RUB ₽
Dam Adidas Ultra Boost X Prestanda Löparskor - Orange/Rödbrun

Dam Adidas Ultra Boost X Prestanda Löparskor - Orange/Rödbrun

  • Modell: NO-SKU 001233

1,572.3 SEK  719.5 SEK

Vänligen välj:

Designad för att möta unika behov hos kvinnliga löpare, har adidas Ultra Boost X Parley en sömlös socksliknande Primeknit övre som passar som en handske, flyttar med din fot från hälsstrike till tå-off som en sann förlängning av din stride. Skoens flytande båtkonstruktion slingrar mittfoten och ger snyggt stöd där du behöver det mest. Resultatet är anpassad komfort och unik, svängande stil. Den sista handen? Full-längd boost dämpning, som returnerar explosiv energi med varje steg, arbetar så hårt som du för att uppnå dina löpande mål.
Seamless Primeknit övre för en snygg socksliknande passform som sträcker sig och rör sig med din fot för en verklig en-till-en-passform.
Flytande båge är utformad speciellt för att tillgodose behoven hos honfoten, sätter in mittfoten och levererar snyggt stöd där du behöver det mest.
Full-längd boost midsol dämpning är ultralätt och ultra responsiv, absorberar kraften och dra tillbaka den energin vid tå-off, vilket gör dig till en snabbare och bekvämare körning.
StretchWeb yttersula konstruktion anpassar sig till din unika footstrike, vilket gör att midsolpartiklarna kan öka och bygga ut med din naturliga rörelse.
Wt. 9,4 oz.
decreaseincrease