USD $  EUR €  DKK  GBP £  CNY  SEK  NOK  CAD  JPY ¥  AUD $  RUB ₽

Integritetspolicy

Integritet Garanti

Vi fäst alltid stor vikt vid din integritet och agera för att skydda din personliga information. Vi hyr inte, dela eller sälja information till tredje part eller andra människor, inte använda personlig information för något annat än den är avsedd för anledning.

Sekretess Engagemang

(1) Vi kommer att se till att vi hanterar din personliga information på ett säkert och omdömesgillt och kommer endast att använda dina personuppgifter när det är nödvändigt för oss att ge dig en tjänst eller utföra andra väsentliga verksamhet och aktiviteter.

(2) Vi får först ditt medgivande om vi kommer att använda dina uppgifter för ändamål som inte är relaterade till de tjänster vi tillhandahåller.

(3) Vi kommer alltid att använda lagliga och rättvisa medel för att samla in personlig information och inte i ett orimligt störande sätt.

Säkerhetsgaranti

Vi tolererar inte någon form av plastkort bedrägeri! Vi gör allt för att se till att ditt köp erfarenhet på vår hemsida är trygg och säker. Du är helt skyddad när du handlar på vår sida. Betalningsprocessen är skyddad av industristandarden kryptering mellan kundens webbläsare och vår webbplats, och återigen mellan vår webbplats och betalning gateway. Allt som kan garantera att ingen kan avlyssna dina plastkortuppgifter.

Om du har några frågor om denna integritetspolicy , vänligen kontakta oss.